Associació de Veïns i Comerciants de la Plaça Lesseps

image001_LOGO AVC

 

Concurs Plaça Lesseps

 


 

Com podem millorar la plaça?

 

 

És un certamen organitzat per l'Associació de Veïns i  Comerciants de la Plaça Lesseps que vol generar idees  i propostes sobre la plaça Lesseps des de l'expressió artística.

 

Què és el Concurs plaça Lesseps: com podem millorar  la  plaça?

El concurs plaça Lesseps vol recollir diferents opinions, veus i desitjos pel que fa la plaça Lesseps, amb la intenció de generar un catàleg ben plural de noves mirades que identifiquin què és la plaça Lesseps  i que permetin una reflexió col·lectiva sobre aquest espai.

 

La organització del concurs vol que aquest serveixi com a revulsiu i dinamitzador de la plaça, i que aquesta pugui esdevenir un lloc de trobades, de relacions i de coneixences, en un context de barreja de persones, usos i funcions de la ciutat. Per això t’animem a que hi participis.

 

Qui hi pot participar?

El concurs comprèn les següents categories:

·         A . 4 - 8 anys

·         B.  9 -13 anys

·         C. 14 -18 anys

·         D. majors de 18 anys

 

Com puc participar-hi?

Cal que representis allò que per a tu es l'essència de la plaça Lesseps, o què t'agradaria que fos, que hi hagués, etc.

 

Pots concursar presentant un dibuix, una pintura o una fotografia (d'un mínim de DIN-A4 (30 x 21 cms)i un màxim de DIN-A3 (42 x 30 cms), o un text literari (màxim 1000 paraules).

 

On s'han d'enviar els treballs?

Les obres que s'hi vulguin presentar s'han de dipositar al taulell d'informació de la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps, 20-22 - 08023 Barcelona).

 

Tan sols els textos literaris serà possible trametre’ls per correu electrònic a l'adreça de l'Associació de Veïns i Comerciants de la plaça Lesseps: avclesseps@avclesseps.cat

 

Les obres han de ser presentades en un suport una mica consistent,  en un sobre o paquet. Dintre d'aquest sobre, s'hi ha d'incloure: el nom complert, l'edat, l'adreça  postal, el correu electrònic i el número de telèfon, i l’escola (si està fet en aquest àmbit escolar).

 

No entraran en concurs les obres que a criteri del Jurat signifiquin un menyspreu a persones o institucions concretes. Les obres quedaran propietat de l’associació.

 

Totes les obres, o les que el Jurat consideri de més qualitat si el volum d’obres presentades o requereix, seran exposades al públic en una exposició a la Biblioteca Jaume Fuster.

  

Quins són els terminis?

La data límit de presentació dels originals és el 23 de desembre de 2011.

 

Qui composa el jurat?

Les obres presentades seran sotmeses a un jurat compost per 5 membres nomenats per l'entitat organitzadora del concurs.

 

Les decisions del jurat no podran ser recorregudes. El fet de participar-hi pressuposa la total acceptació d'aquest reglament.

 

Quins són els premis?

·         Categoria A: un lot de llibres per a nens i nenes sobre la relació amb la ciutat a la infantesa.

·         Categoria B: un lot de llibres o pel·lícules de temàtica urbana.

·         Categoria C: Una peça de roba d’esport juvenil

·         Categoria D: Una cistella d’aliments de producció ecològica de la cooperativa de consum Germinal i un lot d’articles de cosmètica de la Farmàcia Lesseps

 

On es lliuraran els premis?

El lliurament oficial dels premis serà el 30 de desembre a les 19,h. a la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps, 20-22 - 08023 Barcelona). Serà aquest acte el que inauguri l’exposició dels treballs participants a la mateixa biblioteca Jaume Fuster fins el 10 de gener

 

Amb el suport de

Logo oficial Jaume Fuster


Inici - Correu-e